Kompjuterski vicevi - Strana 3

Definicija braka

Programer:
• Sine, hoćeš da ti objasnim šta je to brak? Pa ovako, zamisli da imaš brzi, besplatni internet bez limita koji otvara samo jedan sajt...

Glasova: 135, Ocena:

Ljubav kao wi-fi

Ljubav je kao wi-fi. Ne vidiš je ali osetiš kad se izgubi konekcija!

Glasova: 132, Ocena:

Programeri i grip

Šta piju programeri kad ih napadne grip?
C++ vitamin.

Glasova: 135, Ocena:

Baba i iPad

• Sine, je li to u tvojoj ruci digitron?
• Nije, baba, to ti je iPad.
• Molim, sine?
• Tablet računar, jako zgodna stvar.
• Molim?
• Ma kompjuter! Baba, to su smislili Bil Ge...
• Nema veze sine, samo sam ti htela reći da izgledaš kao pe..r s tim...

Glasova: 282, Ocena:

Hakeri bilderi

Kako hakeri bilduju?
Dižu Windowse!

Glasova: 172, Ocena:

Gori kuća

Tata:
• Sine, gori kuća, brzo napolje...
Sin:
• Čekaj da objavim na fejs!!!
Tata:
• Taguj meeee...

Glasova: 252, Ocena:

Google

Google je žensko 100%!
Ima odgovor na sve!

Glasova: 234, Ocena:

Prosidba

• Hoćeš da se udaš za mene!?
• 'Ajde 'oću, pošalji zahtev!

Glasova: 196, Ocena:

Facebook molitva

Fejsu naš, koji si na netu, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja Tvoja na Mozili kao i na Guglu, Čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikejšnse naše kao što i mi opraštamo frendovima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od Hajda, Enter!

Glasova: 536, Ocena:

Tehnička podrška

Poštovana tehnička podrško,
Prošle godine sam unapredila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za knjiženje, ograničio je pristup Cveće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su Romantika 9.9 a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao što su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše ceo sistem. Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na žalost nisam ništa postigla.
Očajna

------------------------------
Draga Očajna,
Niste obratili pažnju na deklaraciju, Dečko 5.0 je zabavni paket, a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeće komande > C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebalo da aplikacija Muž 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cveće 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene Neprijatnu Tišinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Taštu 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obe ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Muž 1.0 sistem. U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da nauči nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, lično preporučujem vam Začinjenu hranu 5.3 i Se.si donji veš 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete da obrišete Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9.8. To je veoma teško izvesti pravilno jer moze doći do resetovanja sistema Muž 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Muža 2.0.

Glasova: 514, Ocena: